Vleespakketten

Wij bieden vleespakketten aan van 10 kilo diepgevroren Blaarkop stierenvlees. Het vlees wordt verpakt in porties van ongeveer een halve kilo. De inhoud van de vleespakketten zijn verdeeld in ongeveer de helft luxe vlees, o.a. biefstuk, stoofvlees, dikke lende, etc. en de andere helft bestaat uit gehakt, worst, hamburgers en evt. soepvlees. De kosten per pakket zijn € 130,-*. Dit is een eerlijk prijs voor kwalitatief goed vlees.

De pakketten worden naar evenredigheid verdeeld. Op deze manier gebruiken we de gehele stier. Op aanvraag kunnen wij ook tong, nieren, lever en hart leveren.
Bij het bestellen van een vleespakket kunt u aangeven of u voorkeur heeft voor gekruid of ongekruid gehakt.

Binnen een straal van circa 20 kilometer rond Heerenveen wordt/worden uw vleespakket(ten) gratis bezorgd.

Wanneer er weer een stier naar de slacht gaat voor vleespakketten brengen wij onze vaste afnemers hiervan op de hoogte middels whatsapp, sms of e-mail. Een leveringsdatum/-tijdstip gaat in overleg. U kunt uw vleespakket ook afhalen, ook hiervoor maken wij een ophaalafspraak in verband met aanwezigheid en werkzaamheden op de boerderij.

Het vlees wordt professioneel en snel ingevroren. Hierdoor gaat er niets van de kwaliteit verloren en smaakt het vlees perfect.

Vleespakket zijn te bestellen
per telefoon, sms of whatsapp: 06 – 290 789 82
of per e-mail:                                      info@frieseblaarkop.nl

* onder voorbehoud van prijswijzigingen